LET – Unit 5 Christies, Wherry Quay, Ipswich

The property comprises a three storey office building converted in the 90’s from a former salt warehouse in a conservation area. The available accommodation shares its access off the ground floor and the available accommodation is situated at first and second floor levels overlooking the Marina. Internally the accommodation has been fitted to a very high standard incorporating laminate flooring, ornate lighting, fitted kitchens with granite worktops, dishwashers, fridge and sink units. The accommodation is heated via electric overhead heaters and a wall mounted comfort cooling/air con unit at second floor level. Situated around the perimeter are power and data points and access between both available floors is via a spiral staircase. WC facilities are located at first floor level with kitchens at both first and second floors. On the second floor are double doors which open onto a Juliet balcony offering a panoramic view of Ipswich Waterfront.

Note: within the open plan area there are a couple of low structural beams of 1.71 m/5 ft 6 “.

unit 5-wherry-quay-ipswich-commercial-office